Royale vrijstaande woning gelegen op een groot perceel.

Verrassend grote vrijstaande woning met een grote, diepe tuin gelegen in een leuke woonwijk in Bentelo. De woning is zeer geschikt voor een groot gezin of voor het creëren van ruimte voor hobby of extra thuiswerkplekken. De woning beschikt over een speelse indeling met een ruime woonkamer, aangrenzend de eethoek en half open keuken. Vanuit de eethoek en de keuken is er zicht op de diepe tuin en het terras is te benaderen via een schuifpui. Een praktische bijkeuken/berging ontbreekt uiteraard ook niet. Op de verdieping zijn 2 zéér ruime slaapkamers, ooit waren dit 4 slaapkamers. Nu voorzien de kamers in extra kleedruimte en een (thuis)werkplek, maar het geheel is makkelijk terug te brengen naar 4 slaapkamers. Ook de badkamer is ruim en compleet uitgevoerd. De zolderverdieping is te bereiken met een vaste trap en ook hier zijn 2 grote slaapkamers een wasruimte en veel bergruimte beschikbaar.

De tuin is eveneens groot èn diep, zeer zonnig en biedt veel privacy. Het is speels ingericht en voorziet in meerdere terrassen en voldoende zon- en schaduwplekken. Een vrijstaande berging is er voor de tuinspullen. Om de woning is heerlijk veel ruimte, er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein en onder de glazen carport kan een auto droog en beschut staan. Het woonhuis is al voorzien van de verschillende aluminium kozijnen en de gevel- en boeidelen zijn ook uitgevoerd in onderhoudsarme materialen.

De woning ligt in een rustige wijk in Bentelo en op korte afstand van de verschillende voorzieningen zoals de basisschool, de prachtige sportfaciliteiten en de supermarkt. Het centrum van Delden is binnen 10 te bereiken voor de overige voorzieningen. In Bentelo heeft Noaberschap nog echt een betekenis en maakt het een mooie, vriendelijke en veilige omgeving om in te wonen, te leven en op te groeien.

Indeling:
Begane grond: entree, hal, toilet, woonkamer met veel raampartijen en haard, ruimte voor een extra zitje, een eethoek, een half open keuken met hardstenen blad, en diverse apparaten 2002 en aangrenzend de bijkeuken/berging met achter entree.
1e verdieping: overloop, 2 slaapkamers waarvan 1 met extra kleedkamer met vaste kasten en 1 met extra (thuis)werkruimte en toegang tot het grote balkon en badkamer met bad, douche, wastafelmeubel, toilet en vloerverwarming.
2e verdieping: overloop, 2 slaapkamers met veel bergruimte en een was-/stookruimte.


Bijzonderheden:
* De woning is gebouwd in 1972;
* De kavelgrootte is 710 m2;
* Het woonoppervlak is ca. 177 m2;
* De inhoud bedraagt ca. 639 m3;
* Grotendeels voorzien van dubbel glas;
* Diverse aluminium kozijnen;
* Gevel- en boeidelen onderhoudsarm;
* Energielabel E;
* Grote gezinswoning met mogelijkheid voor 6 slaapkamers;
* Gesitueerd op een royale kavel met een diepe tuin;
* Rustige ligging in een leuk dorp.

Belangrijke informatie:
* Deze woning wordt aangeboden met een bouwtechnisch rapport;
* In de koopakte zal een ouderdomsclausule worden opgenomen;
* In de koopakte zal een (niet)gebruikersclausule worden opgenomen;
* Een bankgarantie/waarborgsom van 10% van de koopsom is vereist.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Twente vindt u op Funda.