Deze charmante twee-onder-een-kapwoning ligt vlakbij het centrum van Enschede, met gemakkelijke toegang tot scholen, supermarkten en snelwegen.

De woning is uitgebouwd, wat resulteert in een ruime woonkamer en leefkeuken. De woonkamer heeft een parketvloer, open haard, airconditioning en een hoog plafond. Op de bovenverdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers, waarvan één met airconditioning, en een royale overloop.

Aan de achterzijde van de woning ligt een 20 meter diepe tuin op het westen. Dankzij de ligging kun je de hele dag van de zon genieten. Het grote zonnescherm biedt verkoeling op warme dagen. Achter in de tuin bevindt zich een ruime vrijstaande berging.

Bouwjaar: 1910 Perceel: 205 m² Woonoppervlak: 101 m² Inhoud: 389 m³

Via de zij-entree betreed je de woning in de hal, die toegang geeft tot de woonkamer. Aan de voorzijde van de woonkamer is een leeshoek en in het midden is ruimte voor een zithoek. De halfopen woonkeuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning en biedt toegang tot de achterentree en een badkamer met toilet en wastafel.

Op de eerste verdieping kom je op de overloop met een dakkapel en toegang tot de twee slaapkamers.

Vraagprijs: € 235.000