Enschede

Cornelia Schefferlaan 26, Enschede

Een zee aan ruimte, stijlvol, energiezuinig, gelegen op een super locatie in de fijne wijk ‘t Zwering en een achtertuin waar je u tegen zegt! De achtertuin wordt omzoomd door prachtige, hoge bomen. Je bevindt je hier echt in de natuur en in het groen. Dit klinkt als dé ideale familiewoning.

En dat is het ook! Er zijn namelijk nog veel meer voordelen aan deze prachtige woning. Denk bijvoorbeeld aan de prachtige uitgebouwde serre waar het heerlijk vertoeven is. Of de geheel vernieuwde badkamer. Er zijn maar liefst 3 royale slaapkamers en extra etage op de 2e verdieping met een prachtige 4e slaapkamer en dakterras. De achtertuin biedt volop privacy.

Deze volumineuze vrijstaande woning is in 1998 gebouwd. Dat betekent dat er sprake is van volledige isolatie en daarnaast verkeert het in een goede staat van onderhoud. De energiezuinigheid wordt nog eens extra vergroot met 23 zonnepanelen, die vorig jaar zijn aangeschaft. Ook in praktisch opzicht ontbreekt het aan niets: er is een bijkeuken, een ruime garage en carport. Een groot voordeel dat je kan parkeren op eigen grond.

De achtertuin is ruim, heel ruim! Maar dat niet alleen. Er is veel zon en er is veel privacy. Je kunt hier dus heerlijk vertoeven zonder inkijk. En dat komt goed uit, want de jacuzzi blijft achter voor de volgende trotse eigenaar van dit huis. De tuin is fraai aangelegd met een strakke vormgeving. Aan de voorzijde kijkt de woning uit over een groen plantsoen, waardoor je ook daar veel vrijheid ervaart. De straat heeft alleen bestemmingsverkeer.

De woning ligt bovendien aan een rustige straat omdat er alleen bestemmingsverkeer is, een ideale plek voor kinderen om veilig te kunnen spelen. Het plantsoen geeft een erg ruimtelijk gevoel aan de locatie. Alle dagelijkse voorzieningen tref je op korte afstand in de wijk en dankzij de fietsstraat ben je ook zo op de Oude Markt.

Wij durven wel te stellen dat je hier je woonwensen kan waarmaken, dat het een plek is waar je graag wilt wonen. Kom tijdens een bezichtiging eens genieten van alle voordelen. We nemen graag de tijd om je alles te laten zien!

Indeling
- Begane grond: zij-entree via de oprit. Hal met toilet, trapopgang en meterkast. Woonkamer met grote erker aan de voorzijde en dubbele deuren naar de serre aan de achterzijde. Dichte keuken, bijkeuken, binnendoor is de garage bereikbaar met inpandige berging.
- 1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers en badkamer. Vaste trap naar:
- 2e verdieping: ruimte met werkplek en doorgang naar het dakterras, grote 4e slaapkamer die dankzij de lessenaarskap prachtig hoog is en veel raampartijen heeft.

Door de jaren heen is er het nodige verbeterd aan de woning:
- 2019: alles gesausd en geschilderd, vloeren, raamdecoratie, keukenapparatuur vernieuwd.
- 2019: serre en overkapping geplaatst + jacuzzi met overkapping. 2e verdieping voorzien van airco.
- 2020: badkamer en toilet compleet vernieuwd.
- 2021: bestrating van de oprit vernieuwd, gezamenlijk met de buren.
- 2022: tuin aanleg aan de achterzijde.
- 2023: zolder afgetimmerd, extra kamer gemaakt.
- 2023: zonnepanelen geplaatst.

Bijzonderheden
- Verwarming en warmwatervoorziening d.m.v, stadsverwarming (warmtewisselaar = huur).
- De 2e verdieping is voorzien van airco.
- De garage heeft bredere afmetingen dan een standaard garage. Hij is breder en dieper. Voorzien van elektra en het dak is geïsoleerd.
- De zonnepanelen voorzien o.a. in het elektraverbruik van de jacuzzi.

Bouwjaar: 1998
Perceel: 412 m²
Woonoppervlakte: 162 m²
Inhoud wonen: 642 m³
Aanvaarding: in overleg.
Energielabel: A (geldig tot 15-01-2029)
Waarborgsom/bankgarantie: is bij koop vereist en bedraagt 10% van de koopsom.
In de koopovereenkomst worden de volgende clausules opgenomen: asbest- en ouderdomsclausule
Partijen zijn pas gebonden niet eerder dan dat er een schriftelijke koopovereenkomst is getekend door partijen (schriftelijkheidsvereiste).

Interesse in dit huis? Schakel uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Hij of zij komt op voor uw belangen als koper en bespaart u tijd, geld en zorgen.