Direct in het centrum maar toch in een rustige straat gelegen geschakelde semibungalow met oprit, carport, terras met overkapping en een buitenberging. Het woonhuis heeft een slaapkamer en een badkamer op de begane grond en is keurig onderhouden en volledig geïsoleerd. Door de ligging in het centrum zijn alle voorzieningen en winkels op loopafstand.

Begane grond: Entree, hal, meterkast, toilet met fonteintje, provisiekelder, berging met wasmachineaansluiting en een zijingang, ruime L-vormige woonkamer, keuken met inbouwapparatuur waaronder een keramische kookplaat, een afzuigkap, een koelkast, een magnetron en een vaatwasser. De keuken heeft een achteringang en een doorgang naar de slaapkamer met badkamer waarin een ligbad, douche en een wastafel.

1e Verdieping: overloop met 2 grote slaapkamers (1 met vaste kastenwand), bergkamer met cv opstelling en een badkamer met een wastafel en een toilet.


Bijzonderheden: bouwjaar 1991 * Perceel 215 m² * Inhoud 442 m³ * Woonoppervlak 125 m² * Verwarming middels gasgestookte HR combi-ketel uit 2022 (Nefit) met radiatoren * Voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing * Bij koop is een waarborgsom/bankgarantie van 10% van de koopsom vereist.