In het hart van Zenderen en in een kindvriendelijke buurt staat deze ruime twee onder een kapwoning met energielabel B, een aangebouwde stenen garage, een oprit voor meerdere auto's, een carport en royale vrij gelegen achtertuin op het zuidoosten. De woning wordt gekenmerkt door een lichte L-vormige woonkamer, een half open keuken, 4 slaapkamers en een badkamer. Kortom, een ideaal gezinshuis met mogelijkheden.

Zenderen is klein dorpje centraal gelegen in Twente waar u optimaal kunt genieten van het Twentse coulisse landschap. In de directe omgeving liggen plaatsen zoals Hertme en Borne, ook bent u zo in steden zoals Hengelo, Almelo en Enschede. Zenderen ligt gunstig ten opzichte van in- en uitvalswegen zoals de A1 en A35.

Indeling:
Entree, hal met meterkast, trapopgang en toilet met fontein. Ruime L-vormige woonkamer met aan de voorzijde het zitgedeelte. Aan de achterzijde zijn het eetgedeelte en de half open keuken voorzien van nette keuken met apparatuur en een deur naar de tuin.

Fraai aangelegde achtertuin gelegen op het zonnige zuidoosten.

1e verdieping:
Overloop, 3 royale slaapkamers en een badkamer met ligbad, douche, wastafel, toilet en aansluiting van de wasmachine. Vaste trap naar ...

2e verdieping:
Overloop, 4e slaapkamer. Bergruimte.

Bijzonderheden:
* Courante twee onder een kapwoning met zonnige tuin en gelegen aan een rustige straat met blijvend vrij uitzicht;
* Woonoppervlakte ca. 126m2;
* Inhoud ca. 537m3;
* Perceeloppervlakte 290m2;
* Energielabel B;
* Degelijk gebouwd;
* Bouwtechnisch rapport aanwezig.;
* Aanvaarding in overleg.

Bij koop is een waarborgsom/bankgarantie vereist ter hoogte van 10% van de koopsom.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Bij deze woning is een meetcertificaat volgens de branche brede meetinstructie aanwezig voor de berekening van de vierkante meters en kubieke meters. Met dit certificaat heeft u de garantie dat de meters berekend zijn volgens de opgestelde richtlijnen van de brancheverenigingen. Er kunnen hier geen rechten aan worden ontleend.

Bij aankoop van deze woning zal de ouderdomsclausule van toepassing zijn. Dit betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden lager liggen dan bij nieuwe woningen.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in.
Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM aankoopmakelaars in Twente vindt u op Funda.