Wat gaaf! Wat een plek, wat een ruimte!
Kom je snel kennis maken met jouw nieuwe huis?!

Jouw nieuwe woning staat op een werkelijk fantastische plek in de Haghoek. Het groen en de rust van het Berenbos aan je voeten, heerlijk veel ruimte in en om het huis en de mogelijkheid van baden en slapen op de begane grond. Wauw ! wat zeg je daarvan.

Dit zijn toch zo al redenen genoeg om maar eens uitgebreid kennis te maken met de binnenkant van dit toffe huis?!
Kijk bijvoorbeeld mee tijdens onze live video! Met deze video die we live voor je streamen op Facebook kun je direct een eerste indruk krijgen van jouw nieuwe huis. Uiteraard hebben we deze video ook opgeslagen op deze site. Onder het kopje video op deze site kun je hem terug kijken zoveel als je wilt.
Zelf binnen kijken?! Doen. Onze makelaars staan voor je klaar. Bel / mail of app voor jouw persoonlijke afspraak met ons.

Deze leuke woning heeft alles wat je zoekt ! Een prachtig en ruim perceel van maar liefst 458m2 een super ligging in de wijk en in onze mooie stad maar het geen deze woning echt uniek maakt is de vrijheid aan de achterzijde en de ligging direct aan de mooie groene en weidse stadsrand.

Met veel liefde en zorg is de woning jaren bewoond en nu is het tijd voor een nieuwe gebruiker die de ruimte en plek op waarde weet te schatten. De woning is aan de achterzijde ruim uitgebouwd met een prachtige ruime eetkeuken met tuindeuren naar de fijne tuin. De zijkant is uitgebouwd met een slaapkamer en badkamer en bijkeuken. Deze zeer comfortabele aanbouw is ruim van opzet en zeer functioneel en ook zeker geschikt als kantoor of salon aan huis of speel /hobby kamer.

Wist je trouwens dat je daarnaast ook de beschikking hebt over een heel veel ruimte op de verdieping? Zo heb je boven ook nog eens vier slaapkamers en badkamer. Woonoppervlakte 180m2, kavel 458m2, garage 27m2, CV verwarming, deels kunststof kozijnen, energielabel D,

Indeling:
Begane grond:
Hal, entree, toilet, trapkast, riante woonkamer met studiehoek, fijne ruime woonkeuken met tuideuren naar het terras, portaal met vaste kast, fijne ruime slaapkamer aan de noordzijde van jouw nieuwe woning met complete badkamer en aansluiting op de bijkeuken met vaste kast en witgoed voorzieningen.

De tuin op het westen is prachtig. Breed, vrij en super gelegen aan de rand van de wijk. Aan de achterzijde vind je de fijne garage / berging.

1e verdieping:
Overloop, drie slaapkamers, badkamer met douche, wastafel en toilet.

2e verdieping:
CV opstelplaats, bergruimte, 4de slaapkamer.

Wanneer kom jij kijken ?!


Wij zijn de makelaar van verkoper. Wij adviseren je om je eigen makelaar mee te nemen voor jouw belangenbehartiging bij de aankoop van je toekomstige woonhuis!

Download de uitgebreide brochure voor alle details en info via deze site, ook het meetrapport van jouw nieuwe huis stellen we je graag ter hand. Wist je trouwens dat er pas een overeenkomst is gesloten wanneer de afspraken schriftelijk zijn vastgelegd tussen koper en verkoper. In deze overeenkomst zal een waarborgsom of bankgarantie van 10% van de koopsom dienen te worden gesteld door de koper.

Onze uitingen zijn met de grootste zorg en zorgvuldigheid samengesteld. Het interne Kamphuis Makelaars kwaliteitskeurmerk is hierop van toepassing en sluit foutjes vrijwel uit. Maar.... eventuele onjuistheden geven geen rechten of anderszins aanspraken. Wij adviseren je dan ook alle informatie te controleren en zo nodig na te meten. Aan deze aanbieding of onze overige uitingen op Facebook, Instagram, Tik Tok of gelijkwaardig kunnen geen rechten worden ontleend.