Een super woning als opstap of doorstroming. Deze uitgebouwde 2-ONDER-1-KAPWONING met overkapping, garage en carport is er eentje om verliefd op te worden! De buurt is meer dan gezellig, de ruimtes in en om het woonhuis zijn goed en het is ook nog eens instapklaar!

In de jaren '90 is de kindvriendelijke wijk de "Westerbouwlanden" met al haar speelveldjes uitgebreid. In 1992 is deze woning gebouwd en in een later stadium is het aan de achterzijde uitgebouwd en verruimd middels een dakkapel op zolder. De achtertuin is op het Oosten gelegen.

Op de verdieping bevinden zich drie mooie slaapkamers en de badkamer. Op de zolderverdieping bevinden zich de installaties, maar het grootste voordeel is dat deze ruimte al gesplitst is voor het realiseren van een vierde slaapkamer. De woning is in de basis goed geïsoleerd en beschikt over een energielabel B.

Graag laten we je al dit moois een keer zien en vertellen je dan alle ins en outs over deze woning. Wanneer je contact opneemt met ons kantoor plannen wij graag een afspraak met jou in. Hieronder volgt een beschrijving van de indeling van de woning:

Indeling:
Begane grond:
Hal/entree, meterkast, toiletruimte en toegang tot de achtertuin. De woonkamer met eetkamergedeelte is aan de voorzijde van de woning gesitueerd. De woonkamer is voorzien van een provisieruimte onder de trap. De keuken in een halfopen opstelling is voorzien van inbouwapparatuur en bevindt zich in de aangebouwde gedeelte. Middels de tuindeur is het terras bereikbaar. De achtertuin is onderhoudsarm ingericht en beschikt over diverse terrasmogelijkheden.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot 3 royale slaapkamers en badkamer. Badkamer is voorzien van een wastafel, doucheruimte, ligbad en toilet.

Zolder:
Middels vaste trap te bereiken zolderverdieping met 4e slaapkamer. De zolderruimte is verruimd middels een dakkapel. Op de zolderverdieping zijn ook de CV-installatie (HR-combi, 2006) en witgoedaansluiting aanwezig.

Bijzonderheden:
- Verzorgde achtertuin met vrijstaande veranda;
- Voorzien van een royale oprit met carport;
- Woning is bijna volledig geïsoleerd en voorzien van zonnepanelen;
- Energielabel B;
- Kindvriendelijke wijk met groen- en speelvoorzieningen;
- Aanvaarding in overleg.

Bij aankoop wordt in de koopakte een waarborgsom van 10% van de koopsom opgenomen.

Is dit huis iets voor jou? Neem je eigen NVM makelaar mee voor aankoopbegeleiding.

Aanvullende opmerking:
Wilt meer informatie over hypotheken? Neem dan contact op met bijBart Makelaars (0546-709040) of Nijen Twilhaar Hypotheken (0546-572295).