Enschede

Minkmaatstraat 158, Enschede

Sprookjesachtig! Charmant! Authentiek! Origineel! Speels! One of a kind!

We weten eigenlijk niet zo goed hoe we dit prachtige huisje moeten omschrijven. Uniek is het! Het witte geveltje is uitnodigend en het originele karakter voel je terug op alle plekken. Het is knus en behaaglijk. Er zijn authentieke details zoals het glas-in-lood en de paneeldeuren. De kleuren zijn zacht en fijn. Iedere ruimte heeft wel iets bijzonders en er is werkelijk geen enkel ander huis dat een zelfde indeling heeft.

Dit is geen huis. Dit is een thuis. Misschien wel jouw nieuwe thuis!

Indeling
- Begane grond: entree/halletje. Sfeervolle woonkamer met een marmeren schouw die fraai in het oog springt. Er is een bergkastje onder de trap en meterkast in de hoek. Het eerste gedeelte van de woonkamer heeft een hoog plafond en daarmee ook grote raampartijen. Ruimtelijkheid en licht! Het tweede gedeelte van de woonkamer heeft een lager plafond waardoor het authentieke karakter van het huis benadrukt wordt. Het achterste gedeelte van de woonkamer heeft openslaande tuindeuren. Twee originele paneeldeuren geven toegang tot (nu) 2 bergruimtes. Erg praktisch, maar vroeger was dit de bedstee. Er is een dichte keuken met een achterdeur naar de tuin. En een badkamer in een sfeer die geheel overeenkomstig is met de rest van het huis. Prachtig hoe alles zo op elkaar is afgestemd.
- 1e verdieping: overloop en 2 kamers, waarvan er 1 is ingericht als waskamer en kledingkamer. Wederom erg praktisch.
- 2e verdieping: Wauw! Hier bevindt zich de masterbedroom die als split-level etage is verdeeld. Door de luxueuze afwerking doet de kamer ‘hotel-achtig’ aan. De kamer is voorzien van een wastafel en een urinoir.

Bijzonderheden
- De keuken is voorzien van een 5 pits gasfornuis met oven, afzuigkap en vaatwasser.
- De badkamer is ingericht met wastafelmeubel, inloopdouche en toilet.
- Verwarming d.m.v. airco, 2021. De badkamer is voorzien van een elektrische kachel. Warm water d.m.v. een boiler (huur).
- Er is een heerlijke achtertuin (met achterom) en deze heeft een gunstige ligging op het zuid-oosten. Lekker veel zon dus. Er is een berging voor het plaatsen van fietsen.

Bouwjaar: 1899
Perceel: 140 m²
Woonoppervlakte: 96 m²
Inhoud wonen: 340 m³
Aanvaarding: in overleg
Energielabel: C
Waarborgsom/bankgarantie: is bij koop vereist en bedraagt 10% van de koopsom.
In de koopovereenkomst worden de volgende clausules opgenomen: een asbest-, ouderdoms- en
niet- zelfbewoningsclausule.
Partijen zijn pas gebonden niet eerder dan dat er een schriftelijke koopovereenkomst is getekend door partijen (schriftelijkheidsvereiste).

Interesse in dit huis? Schakel uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Hij of zij komt op voor uw belangen als koper en bespaart u tijd, geld en zorgen.