Diepenheim

Oude Deldensestraat 6, Diepenheim

Op één van de mooiste locaties in Diepenheim, gemeente Hof van Twente, ligt deze charmante woning prachtig tussen de landerijen. Zodra u de oprijlaan vanaf de openbare weg betreedt, ontvouwt zich een schitterende plek te midden van het Twentse landschap. Omringd door weilanden en omarmd door bos, biedt deze locatie een ware belevenis voor wie er woont. In de tuin liggen twee prachtige vijvers welke vanuit het huis te zien is. Het geheel valt onder de Natuurschoonwet en is gerangschikt als "Landgoed Scholten-Benering".

Diepenheim staat bekend om zijn prachtige natuur, kunstgaleries en landgoederen. Met zijn karakteristieke coulisselandschap, rijke historie en diverse kunstgaleries en diverse landgoederen, trekt Diepenheim niet alleen liefhebbers van natuur en cultuur, maar ook mensen die op zoek zijn naar een idyllische plek om te wonen of te ontspannen. Deze woning ligt in de buurtschap Markvelde.

De woning is gebouwd in ±1935 en ligt op een mooi perceel van 17.120 m², waarvan een gedeelte (paarden)weiland, te bereiken via een eigen oprijlaan.

De indeling van deze woning is als volgt:
Begane grond: een sfeervol overdekt hoofd entree, een royale hal met typische jaren 30 accenten zoals granitovloer en tegeltjes aan de muur, een meterkast met krachtstroom, een toilet met fonteintje en een trapopgang. Vanuit de hal en de woonkamer is de dichte woonkeuken met inbouwapparatuur, te weten koelkast, gaskookplaat, afzuigkap, oven en een vaatwasser bereikbaar. Een lichte ruime kamer en suite met houtkachel, en suite deuren en een prachtig zicht op de vijver. Aansluitend aan de woonkamer is een extra kamer. Tweede entree met gang, berging, bijkeuken met keukenblok, toilet en een vaste trap naar de zolderberging. Tot slot is er een zeer fraaie werkkamer/kantoor/praktijkruimte met mooie grote ramen en uitzicht op de tuin.

De begane grond heeft een zee van ruimte. De verschillende vertrekken bieden veel mogelijkheden, zoals een speelkamer, een tv-kamer en/of een slaapkamer.

1e Verdieping:
Overloop met kastenwand, 3 slaapkamers allen met vaste kasten. Lichte ruime badkamer met ligbad, inloopdouche, toilet, wastafel en een vaste kast.

2e Verdieping:
Vliering.

Dit is een unieke kans om te wonen in harmonie met de natuur, omgeven door rust en schoonheid. Wees welkom om deze prachtige woning zelf te ervaren.

Wat verder van deze woning kan worden opgemerkt:
- de woning is voorzien van spouw- en dakisolatie;
- Het werkkamer/kantoor/praktijkruimte is voorzien van vloerverwarming en airco;
- In de woonkamer bevindt zich een houtkachel;
- Vanwege de Natuurschoonwet hoeft er geen overdrachtsbelasting te worden betaald en wordt de woning vrij op naam aangeboden, ook bestaat hierdoor de mogelijkheid om in de toekomst deels vrijstelling van successierechten te verkrijgen;
- De afstand tot de op-/afrit van de Rijksweg A1 en de N18 bedraagt slechts 15 minuten met de auto;
- Dubbele garage;
- Meer aanliggende grond bespreekbaar;
- Bouwjaar ± 1935;
- Woonoppervlakte ca .195m²;
- Perceelsoppervlakte 17.120 m²;
- Energielabel C geldig tot 27-05-2034.

Bij deze woning is een meetcertificaat volgens de branche brede meetinstructie aanwezig voor de berekening van de vierkante meters en kubieke meters. Met dit certificaat heeft u de garantie dat de meters berekend zijn volgens de opgestelde richtlijnen van de brancheverenigingen. Er kunnen hier geen rechten aan worden ontleend.

Bij aankoop van deze woning zal de ouderdomsclausule van toepassing zijn. Dit betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden lager liggen dan bij nieuwe woningen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.