Park de Kotten, wie kent het niet? Een stukje natuur ten noorden van het centrum van Enschede met tien complexen, samen 220 appartementen gebouwd onder architectuur. En wij hebben nu het meest smaakvolle appartement voor je klaar staan!

Dit heerlijke appartement op de 1e verdieping is een echte smaaksensatie voor woonliefhebbers. Dubbel genieten, want zowel aan de voor- als achterzijde heb je een waanzinnig uitzicht in het groen & voor de ‘nature lovers’ spot je hier de hertjes & reetjes!

De trotse eigenaar van restaurant ‘Roast-it’ waar alle gerechten perfect in balans zijn, heeft deze kwaliteitsnorm perfect toegepast in zijn appartement: licht, modern en door de strakke lijnen en de natuurlijke materialen is het afwerkingsniveau spot on, klasse hoor!

De eetkamer en keuken zijn het hart van het appartement. Dankzij de opengebroken muur staat de keuken in verbinding met de eetkamer, hier staat gezelligheid & kookplezier centraal. Met liefde zijn de retro tegeltjes op de muur uitgekozen, welke je ook terug gaat zien in de badkamer & toilet. De keuken is een droom voor elke (thuis)chef. Met een mega koelkast, vriezer en hoogwaardige SMEG-apparatuur is het bijna alsof je je eigen restaurant runt.

De woonkamer aan achterzijde voelt rustig dus hier kan je écht genieten. De badkamer heeft alles wat je nodigt hebt en natuurlijk is er een apart toilet voor extra gemak. De 2 slaapkamers zijn aan de achterzijde gelegen. Hier word je elke ochtend stijlvol wakker met een prachtig uitzicht in het groen.

Wij zeggen een perfecte manier op je dag te beginnen