Op zoek naar een vrijstaande levensloopbestendige woning? Voel je welkom aan de Ranninkstraat 16.

Deze woning is zorgvuldig ontworpen met het oog op functionaliteit en comfort, hier is slapen en baden op de begane grond gerealiseerd. De ruime doorzon woonkamer is een fijne lichte plek om te vertoeven. Vanuit de woonkamer stap je zo de achtertuin in, waar het ruime terras genoeg ruimte biedt voor gezelligheid, lekker samen eten of een borrel met vrienden op een mooie zomeravond.
Hier is altijd een droge plek om de auto te parkeren onder je eigen carport.
Op de eerste verdieping zijn nog twee slaapkamers gerealiseerd, ideaal als er logees komen, of in te richten als hobbyruimte.

Wonen in Delden
Wonen in Delden is wonen in een gezellige, charmante stad met een dorps karakter. Het centrum van Delden is authentiek en voorzien van leuke zelfstandige winkeliers en diverse musea. Uiteraard zijn er ook meerdere supermarkten te vinden voor de dagelijkse boodschappen. Daarnaast zijn er uitstekende horecagelegenheden. Zelfs op zondag is hier volop levendigheid te vinden. Naast het centrum is landgoed Twickel een publiekstrekker. Op het landgoed is het prachtig wandelen met meerdere routes, maar ook het kasteel is zeker een bezoekje waard. Er worden het gehele jaar vele activiteiten georganiseerd waaronder de maandelijkse streekmarkt met heerlijke streekproducten. Voor de sportieveling is er volop aanbod zoals tennis, een buitenzwembad, fitness, personal training, golf of verenigingen met teamsport.

Makelaar Arjan ter Keurs aan het woord: "Baden en slapen op de begane grond met het comfort van een complete eengezinswoning."

Indeling:
Begane grond: entree/hal met meterkast en trapopgang naar de eerste verdieping, doorzon woonkamer, half open keuken voorzien van inbouwapparatuur, slaapkamer met aangrenzende badkamer, berging met cv-installatie, bijkeuken en buitenhobbyruimte.
Eerste verdieping: overloop, twee slaapkamers.
Tuin: noordelijk gelegen, ruim terras met veel groen.

Van deze woning hebben wij alvast een bouwtechnisch rapport laten opstellen. Hierdoor ben je meteen zo volledig mogelijk geïnformeerd over de staat van deze woning.

Nog interessant om te weten:
Bouwjaar: 1970
Perceeloppervlakte: 448 m2
Woonoppervlakte: 131 m2
Inhoud: 506 m3
Isolatie: Dakisolatie, gedeeltelijk dubbel glas
Cv-installatie: Nefit 2003 eigendom

De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan worden geen rechten ontleend.
In de koopakte wordt een 10% waarborgsom of bankgarantie opgenomen.