‘Het is belangrijk dat je een goed gevoel hebt bij een makelaar. De relatie moet zowel persoonlijk als zakelijk zijn.’
Mensen lijken op huizen, er is geen één gelijk. Je zoekt een ruimer huis, je wilt kleiner gaan wonen, je gaat scheiden of je gaat verhuizen naar een andere woonplaats. Jouw verhaal, jouw situatie en jouw wensen zijn het begin om tot de beste woonoplossing te komen.
  1. Eerst mensen, dan huizen
  2. Wij kennen de koper voor ieder huis
  3. Wij weten hoe ieder huis leeft
  4. Wij verkopen ieder huis
  5. Alle Woonaccent makelaars worden doorlopend getraind
  6. Je betaalt één vooraf bepaalde prijs en geen verborgen kosten

Eén van de eerste stappen die u zet als u een huis gaat kopen of verkopen is wellicht de stap naar de makelaar. Maar hoe kiest u nu in uw omgeving de beste makelaar? Dat is zowel een kwestie van gevoel als verstand. Heeft u plannen om een woning te kopen of te verkopen dan nodigen wij u graag uit om eens vrijblijvend met ons te komen praten.

U bepaalt namelijk zelf wat wij als makelaar voor u gaan doen door middel van zogenaamde deeldiensten. Kiest u voor gemak, dan verzorgen wij de volledige aan- of verkoop voor u. Kiest u voor dienstverlening op maat, dan kunt u één of meerdere van onze deeldiensten afnemen. Zo bepaalt u ook zelf wat voor u de kosten zijn.

Kort samengevat kunt u een Woonaccent makelaar inschakelen bij het zoeken naar uw droomhuis, het verkopen van uw woning, het bezichtigen, het onderhandelen, de juridische afhandeling en het uitvoeren van taxaties.