Rijssen-Holten

Aan de voet van de Holterberg ligt de gemeente Rijssen-Holten (Riesn-Hooltn). Een unieke gemeente voor culinaire genieters die houden van de natuur.

  • 38.108 inwoners
  • 94 km² oppervlakte
  • 2 NVM makelaars
  • 0 woningen aangeboden

Rijssen-Holten

In het levendige centrum van Rijssen halen de echte shopaholics hun hart op met het ruime aanbod aan winkels. Na een dag winkelen lekker even wat eten; daarvoor zit je in deze gemeente helemaal goed. Van laagdrempelig tot op hoog niveau. Ook toeristen hebben Rijssen-Holten ontdekt en genieten volop van alle mogelijkheden om er te verblijven met een bezoekje aan de Holterberg als hoogtepunt. In dit bijna on-Nederlandse stukje natuur waan je je in een andere wereld.

Elke dag het nieuwste woningaanbod van Rijssen-Holten in je mail ontvangen?

Schrijf je dan in voor de woningalert.

Droomhuis in Twente gevonden? Kom voor onafhankelijk hypotheekadvies naar De Hypotheker.

De Hypotheker vergelijkt de hypotheken van meer dan 40 banken en geldverstrekkers. Oók jouw eigen bank. Zo ben je er zeker van dat je de beste deal krijgt voor jouw persoonlijke situatie. Kom voor een kosteloos en vrijblijvend oriëntatiegesprek langs bij De Hypotheker in Almelo, Enschede, Haaksbergen, Hengelo, Nijverdal of Oldenzaal. Wij helpen je graag verder met de financiering van je toekomstige woning.

Naar De Hypotheker

2 NVM makelaars in Rijssen-Holten

Daan Makelaars B.V.

Team Snijders Makelaars