Wierden

In de gemeente Wierden wonen de Binnengrǔppers verspreid over de plaatsen Enter, Hoge Hexel, Notter, Zuna, Ypelo, Rectum en natuurlijk Wierden.

  • 24.303 inwoners
  • 95 km² oppervlakte
  • 1 NVM makelaar
  • 1 woning aangeboden

Huis kopen Wierden

Voor de beste wijn hoef je niet naar Frankrijk, maar blijf je lekker in Wierden. Want bij Wijngaard Baan laten de bourgondische bewoners hun ware aard zien. In Wierden zoeken de bewoners elkaar graag op en één keer in het jaar is het groot feest tijdens de Wiezofeesten. Een ander hoogtepunt is de Wiezoloop (hardloopwedstrijd) waar sportievelingen elkaar treffen. Sportief zijn ze in Wierden zeker, ook in de dagelijkse omgang met elkaar. En dat maakt het hier ook zo fijn wonen.

Elke dag het nieuwste woningaanbod van Wierden in je mail ontvangen?

Schrijf je dan in voor de woningalert.

Droomhuis in Twente gevonden? Kom voor onafhankelijk hypotheekadvies naar De Hypotheker.

De Hypotheker vergelijkt de hypotheken van meer dan 40 banken en geldverstrekkers. Oók jouw eigen bank. Zo ben je er zeker van dat je de beste deal krijgt voor jouw persoonlijke situatie. Kom voor een kosteloos en vrijblijvend oriëntatiegesprek langs bij De Hypotheker in Almelo, Enschede, Haaksbergen, Hengelo, Nijverdal of Oldenzaal. Wij helpen je graag verder met de financiering van je toekomstige woning.

Naar De Hypotheker

1 NVM makelaar in Wierden

Plaggemars Makelaars

Het laatste NVM aanbod in Wierden

al het NVM aanbod in Wierden