Euverman & Nuyts Makelaars Hengelo

Met vestigingen in Borne, Enschede, Goor, Hengelo en Haaksbergen is een uitstekende spreiding over het werkgebied Twente gegarandeerd. Binnen dit werkgebied beschikken wij over een uitgebreid relatienetwerk en leggen wij een betrokken en persoonlijke werkwijze aan de dag.­ Wat u ook zoekt, wij staan graag voor u klaar!

Euverman & Nuyts Hengelo is gevestigd aan de Bornsestraat 5. Ons team neemt alle zorgen voor u uit handen, zowel op het gebied van verkoop, aankoop, nieuwbouw en taxaties. Wij vinden het erg belangrijk dat u zich bij ons op uw gemak voelt, daarom besteden wij veel aandacht aan persoonlijk contact en bent u altijd welkom! Naast het persoonlijke aspect zorgen wij ervoor dat alle financiële en juridische aspecten tot in de puntjes worden geregeld.

Een platte organisatie met een breed palet aan diensten!

Door onze unieke bedrijfssamenstelling staan we u ook graag bij in andere takken van de onroerend goed markt. Zoals bij de bemiddeling van bedrijfsmatig en agrarisch onroerend goed, vastgoedbeheer en plantontwikkeling: overal is de combinatie van een persoonlijke klantbenadering en een gedetailleerde vak- en marktkennis de peiler van onze aanpak.

Een aanpak die leidt tot succes voor de opdrachtgevers en succes voor de eigen organisatie. Want daar draait het uiteindelijk om. Het is nooit het één of het ander, maar altijd en en!

Euverman & Nuyts Hengelo

Euverman & Nuyts Hengelo

NVM Verkoopmakelaar

alle contactgegevens
  • Uw huis verduurzamen: Dat is ons werk!

  • TEC The Energy Combination

Diensten

  • Verkoopmakelaar
  • Aankoopmakelaar
  • Nieuwbouwmakelaar
  • Taxateur
  • Hypotheken

Contactgegevens

Adres

Bornsestraat 5
7556 BA Hengelo

Openingstijden

Maandag
09.00 - 17.30
Dinsdag
09.00 - 17.30
Woensdag
09.00 - 17.30
Donderdag
09.00 - 17.30
Vrijdag
09.00 - 17.00

Onze NVM makelaars

Natasja is al meer dan 25 jaar werkzaam in Borne, ze weet alle ins & outs over Borne. Met deze ervaring in de woningmarkt en haar enthousiasme zorgt Natasja voor een professionele begeleiding tijdens de verkoop & aankoop van uw woning.

Pamela is het aanspreekpunt voor ons kantoor. Ze is al meer dan 15 jaar werkzaam in de makelaardij, contact met mensen en hen verder helpen is helemaal haar ding!

Kristel is de nieuwbouwadviseur binnen Euverman & Nuyts Makelaars. Bent u op zoek naar een nieuwbouwwoning, dan bent u bij Kristel aan het juiste adres!

Maureen is al 21 jaar het vaste aanspreekpunt van Euverman & Nuyts Makelaars en assisteert ze makelaars bij de werkzaamheden.

Wout Leerink - Kandidaat Register Makelaar en Taxateur

Natasja Wolkotte - Register Makelaar en Taxateur

Karen Oude Nijhuis - Register Makelaar en Taxateur

Pamela Berndsen - Commercieel Medewerkster

Maureen Kistemaker - Commercieel Medewerkster

Kristel Mulder - Kandidaat Register Makelaar en Taxateur / Nieuwbouwadviseur

NVM aanbod van Euverman & Nuyts Hengelo

al het NVM aanbod van deze makelaar