Meer dan alléén een makelaar!

Hofstede & Kamp Makelaars Delden

Hofstede & Kamp Makelaars Delden

NVM Verkoopmakelaar

alle contactgegevens

Hofstede & Kamp Makelaars: uw makelaar in Hengelo, Delden en omgeving

Makelaar Delden

Bent u op zoek naar uw droomhuis? Dan staan wij van Hofstede & Kamp Makelaars voor u klaar. Wij gaan voor u aan de slag om u te helpen met de juiste keuze, afweging of beslissing. Of het nou gaat om nieuwbouw of bestaande bouw, als makelaar in Delden staan wij voor u klaar. We bieden een uitgebreid dienstenpakket, om u als klant volledig te ontzorgen rondom de zaken bij een verhuizing. Het kan zijn dat u een voorkeur heeft voor een bepaalde locatie. Wilt u bijvoorbeeld in Delden wonen? Bij ons is alles mogelijk, want hebben kennis van de lokale markt. We hebben inzicht in bepaalde wijken en voorzieningen. Ons aanbod bevat woningen met verschillende kenmerken, zodat er een grote kans is dat er een huis tussen zit die past bij uw wensen.


Uw huis verkopen?

Daarnaast kan het ook zijn dat u uw huis wilt verkopen. Ook dan staan wij als makelaar in Delden voor u klaar. Bent u benieuwd wat uw huis waard is? Dan kunt u contact met ons opnemen voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling. Tijdens de afspraak wordt uw woning geïnspecteerd, waarbij we letten op de bouwkundige staat, de grootte, de indeling, de kwaliteit, de afwerking en de ligging. Na de inspectie ontvangt u een waardbepaling van uw huis. Wilt u hulp bij het verkopen van uw woning? Neem dan contact op met ons op, we gaan graag aan de slag om uw huis succesvol te verkopen.


Meer weten over ons als makelaar in Delden?

Wat kan Hofstede & Kamp Makelaars nog meer voor u betekenen? U kunt bij ons aankloppen voor het verkopen van uw woning, voor het kopen van een nieuwe woning, voor de taxatie van een woning, voor een gratis waardebepaling voor de bemiddeling bij huur, aankoop en verkoop van bedrijfspanden. Met een proactieve houding gaan wij als makelaar in Delden graag voor u aan de slag. Benieuwd naar de mogelijkheden? Dan kunt u contact opnemen. U bent van harte welkom in onze vestiging in Hengelo of Delden.

Diensten

  • Verkoopmakelaar
  • Aankoopmakelaar
  • Taxaties
  • Hypotheken

Contactgegevens

Adres

Langestraat 15, 7491 AA Delden

Postadres

Langestraat 15, 7491 AA Delden

Openingstijden

maandag
09.00 - 17.30 uur
dinsdag
09.00 - 17.30 uur
woensdag
09.00 - 17.30 uur
donderdag
09.00 - 17.30 uur
vrijdag
09.00 - 17.30 uur