“Een vertrouwd kantoor in de regio Twente”

'Thuis in elk huis'

Marcel Kon Makelaardij is inmiddels 20 jaar actief op de Twentse vastgoedmarkt en heeft door ervaring, persoonlijke aandacht en integriteit een uitstekende reputatie opgebouwd. In 2017 hebben wij een kantoor geopend in Enschede. Met vestigingen in Borne en Enschede beschikken wij altijd over actuele en grondige marktkennis in de regio Twente.

Wij zijn een klein, hecht maar vooral ook ervaren team, die elke dag opnieuw vol enthousiasme en overtuiging voor jou aan de slag gaat.

Ons kantoor kenmerkt zich door persoonlijke aandacht, flexibiliteit en een gedegen kennis van de vastgoedmarkt. Wij zijn sterk in laagdrempelige samenwerking. No nonsens en samen maken wij het verschil! Klanten beoordelen ons het allerhoogste van alle makelaars in Enschede en omstreken. Daar zijn wij enorm trots op en geeft ons de energie om iedere dag opnieuw die (h)erkenning te behalen.

Of het nu gaat om aan- of verkoop van je woning of bedrijfspand, huur en verhuur, waardebepalingen, gevalideerde financieringstaxaties, beleggingen, beheer of bouwkundige adviezen: het enthousiaste team van Marcel Kon Makelaardij Enschede staat voor je klaar.

Wil je meer informatie? Kom dan gerust bij ons langs op kantoor of maak een afspraak.

“Een vertrouwd kantoor in de regio Twente”

Marcel Kon Makelaardij Enschede

Marcel Kon Makelaardij Enschede

NVM Verkoopmakelaar

alle contactgegevens

Diensten

  • Verkoopmakelaar
  • Aankoopmakelaar
  • Taxaties
  • Verhuur & aanhuur

Contactgegevens

Adres

Haakbergerstraat 252
7513 EE Enschede

Openingstijden

Maandag
09.00 - 17.30 uur
Dinsdag
09.00 - 17.30 uur
Woensdag
09.00 - 17.30 uur
Donderdag
09.00 - 17.30 uur
Vrijdag
09.00 - 17.30 uur
Zaterdag
Op afspraak.
Zondag
Gesloten.

NVM aanbod van Marcel Kon Makelaardij Enschede

al het NVM aanbod van deze makelaar