“Een vertrouwd kantoor in de regio Twente”

'Thuis in elk huis'

Marcel Kon Makelaardij is inmiddels 25 jaar actief op de Twentse vastgoedmarkt en heeft door ervaring, persoonlijke aandacht en integriteit een uitstekende reputatie opgebouwd. In 2017 hebben wij een kantoor geopend in Enschede. Met vestigingen in Borne en Enschede beschikken wij altijd over actuele en grondige marktkennis in de regio Twente.

Wij zijn een klein, hecht maar vooral ook ervaren team, die elke dag opnieuw vol enthousiasme en overtuiging voor jou aan de slag gaat.

Ons kantoor kenmerkt zich door persoonlijke aandacht, flexibiliteit en een gedegen kennis van de vastgoedmarkt. Wij zijn sterk in laagdrempelige samenwerking. No nonsens en samen maken wij het verschil! Klanten beoordelen ons het allerhoogste van alle makelaars in Enschede en omstreken. Daar zijn wij enorm trots op en geeft ons de energie om iedere dag opnieuw die (h)erkenning te behalen.

Of het nu gaat om aan- of verkoop van je woning of bedrijfspand, huur en verhuur, waardebepalingen, gevalideerde financieringstaxaties, beleggingen, beheer of bouwkundige adviezen: het enthousiaste team van Marcel Kon Makelaardij Enschede staat voor je klaar.

Wil je meer informatie? Kom dan gerust bij ons langs op kantoor of maak een afspraak.

“Een vertrouwd kantoor in de regio Twente”

Marcel Kon Makelaardij Enschede

Marcel Kon Makelaardij Enschede

NVM Verkoopmakelaar

alle contactgegevens
  • Raamdecoratie die echt bij je past!

  • “Op zoek naar de hypotheek die het best bij u past?”

  • Maatwerk oplossingen voor interieur

  • Kunststof kozijnen zijn de toekomst!

  • De finishing touch voor elke ruimte!

Diensten

  • Verkoopmakelaar
  • Aankoopmakelaar
  • Taxaties
  • Verhuur & aanhuur

Contactgegevens

Adres

Haakbergerstraat 252
7513 EE Enschede

Openingstijden

Maandag
09.00 - 17.30 uur
Dinsdag
09.00 - 17.30 uur
Woensdag
09.00 - 17.30 uur
Donderdag
09.00 - 17.30 uur
Vrijdag
09.00 - 17.30 uur
Zaterdag
Op afspraak.
Zondag
Gesloten.

Onze NVM makelaars

Jordy is eigenaar van onze vestiging in Enschede en is sinds 2010 betrokken bij Marcel Kon Makelaardij. Hij is daardoor voor velen inmiddels een ‘bekend’ en vertrouwd gezicht. Jordy is een trotse inwoner van zijn stad Enschede. De stad waar hij in 1988 geboren en nog steeds woonachtig is met zijn vrouw, twee dochters en hond.

Jordy kun je omschrijven als zeer gedreven en gepassioneerd. Elke dag opnieuw gaat hij vol enthousiasme en overtuigingskracht voor zijn klanten aan de slag om het optimale resultaat te boeken. Hij is zeer competitief. In zijn vrije tijd brengt hij veel tijd door met zijn gezin en loopt hij over het algemeen geen thuiswedstrijd van zijn geliefde voetbalclub FC Twente mis. Ook pakt hij op zijn tijd een festival mee met zijn vrienden. Met zijn broers fietst hij regelmatig een mountainbike route door de bossen en daarnaast kun je hem hardlopend door de wijken van Enschede treffen.

Nicky is in april 2018 gestart bij ons kantoor in Enschede. Hiervoor heeft Nicky ruim 8 jaar gewerkt voor een ander makelaarskantoor in Hengelo. Nicky voelt zich als een vis in het water in alle facetten van de buitendienst. Deze werkzaamheden doet ze dan ook iedere dag met volle overtuiging en enthousiasme. Momenteel is Nicky bezig met de afronding van haar register makelaar opleiding.

Nicky is geboren en getogen in Hengelo en woont daar nog steeds met haar dochter Lorraine. Ze is te omschrijven als een workaholic met een passie voor zowel huizen als interieurs. Ze heeft dan ook binnenhuisarchitectuur gestudeerd voor ze aan de opleiding makelaardij begon.

In haar vrije tijd gaat ze graag weekendjes weg maar een avondje Netflix vindt ze net zo leuk.

Jordy Zwarteveen

Nicky Borkent