De makelaars die ok plat proat

Weusthuis Makelaardij Tubbergen

Weusthuis Makelaardij Tubbergen

NVM Verkoopmakelaar

alle contactgegevens

Weusthuis Makelaardij Tubbergen

Weusthuis Makelaardij is al meer dan 25 jaar een begrip in Twente met vestigingen in Tubbergen, Denekamp, Oldenzaal en Losser. U kunt vanuit elke vestiging rekenen op een enthousiast, gepassioneerd en gekwalificeerd team welke op de hoogte is van de ontwikkelingen op de Twentse markt. Zij staan garant voor korte communicatielijnen, een informele, betrokken samenwerking en een grote slagvaardigheid.

Eerlijk, betrouwbaar en betrokken

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn leren we u en uw woning graag goed kennen. Wij zijn klantgericht en betrokken. Wij zorgen ervoor dat alles gedaan wordt wat nodig is. Wij zijn er immers om u met raad en daad bij te staan. Wij staan voor een eerlijk en betrouwbaar advies aan onze relaties. Door de nauwe samenwerking tussen de drie vestigingen kunnen we gebruik maken van een breed netwerk.

Werkgebied

We werken met een enthousiast team bestaande uit uitstekend gekwalificeerde collega’s vanuit onze kantoren in Tubbergen, Denekamp, Oldenzaal en Losser. Allen met een passie voor de vele facetten van de makelaardij en uitgebreide kennis van het werkgebied. Weusthuis Makelaardij is actief in de gemeenten Tubbergen, Dinkelland en Oldenzaal, maar ook in de gemeenten Almelo en Losser; onze makelaars kennen deze markt als geen ander.

De koffie staat klaar!

Diensten

  • Verkoopmakelaar
  • Aankoopmakelaar
  • Taxateur
  • Wonen, bedrijven en agrarische specialist

Contactgegevens

Adres

Nassaustraat 9, 7651 CX te Tubbergen

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:30
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30

Zaterdag en zondag op afspraak mogelijk.

Onze NVM makelaars

Leon Woertman

Luc Weusthuis

Bart Bulter

Kirstie Oude Ophuis

Robbin Groeneveld

Gerard Höften

Ellen Brinkman

NVM aanbod van Weusthuis Makelaardij Tubbergen

al het NVM aanbod van deze makelaar