Deze fraai uitgebouwde 2/1 kapwoning met carport is goed onderhouden en is schitterend en uniek gelegen op een royaal perceel van 972m2 aan het einde van een gezellige, rustige, doodlopende straat aan de rand van Zenderen. De woning biedt een ruime living met veel lichtinval, met zicht op de prachtige tuin en heeft blijvend vrij uitzicht van meer dan 3 km over de landerijen. De woning Is verder voorzien van een ruime hal, open keuken, vier slaapkamers en badkamer. De tuin is gunstig gelegen op het zuidwesten, biedt veel privacy en grenst aan een slootje. De dagelijkse voorzieningen liggen op korte afstand, wat het wonen hier zeer comfortabel maakt.

INDELING: Begane grond: De ontvangsthal is ruim opgezet en biedt toegang tot de living, keuken, toilet, provisiekast en heeft een licht-eiken, open trap naar de eerste verdieping. De royale living is verbonden met de tuin via een tuindeur naar het achterterras. De living is netjes afgewerkt met gestucte muren, en heeft een sfeervolle open haard. Door het grote raam zie je de 4 seizoenen aan je voorbijtrekken. De keuken is voorzien van een hoekopstelling met diverse inbouwapparatuur en biedt uitzicht op de voortuin en oprit.

Eerste verdieping: Op de eerste verdieping grenst de overloop aan vier slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn netjes afgewerkt. Het raam op de overloop zorgt voor veel daglicht en biedt uitzicht over de landerijen. De badkamer bevat een toilet, badmeubel, wasmachine-aansluiting en een inloopdouche. De overloop biedt de mogelijkheid voor het plaatsen van een vaste trap naar de tweede verdieping.

Tweede verdieping: De ruime bergzolder heeft voldoende opslagruimte en hier bevindt zich de hoogrendement CV-ketel. Uitbouw met een dakkapel voor een vijfde slaapkamer behoort tot de mogelijkheden.

TUIN: De voortuin grenst aan het gemeentelijke plantsoen met blijvend vrij uitzicht. Aan de zijkant bevindt zich een grote, licht glooiende, tuin met ruimte voor een moestuin. Deze grote zonnige tuin is gunstig gelegen op het zuidwesten en is bijzonder fraai aangelegd met een gazon, vijver, plantenborders en groenblijvende hagen die voor optimale privacy zorgen. De royale oprit langs de woning is volledig beklinkerd en loopt vanaf de straat tot aan de carport. De oprit biedt voldoende ruimte voor het parkeren van meerdere auto’s en caravan of camper. Aan het huis bevindt zich een degelijke, dubbele, halfsteens gemetselde, schuur met spouw, ideaal als hobbyruimte.

Zenderen is een dorp behorend bij de gemeente Borne en is gelegen tussen Almelo en Borne. Alle dagelijkse voorzieningen zoals een supermarkt, apotheek, basisschool, huisarts, tandarts, fysio en horeca liggen binnen een straal van 3 km.

Zenderen is goed bereikbaar en heeft goede uitvalswegen richting Hengelo/Almelo. Beide steden zijn binnen 10 autominuten bereikbaar. De A1 richting het westen en oosten, is binnen 5 autominuten bereikbaar. Het treinstation van Borne ligt op 3 km afstand.

Het Saalkinck 17 biedt het beste van 2 werelden!