Hengelo

Isaac da Costastraat 7, Hengelo

Op zoek naar een bungalow op een gewilde locatie in de fraaie wijk “Groot Driene” met alle voorzieningen binnen handbereik? Dan is deze woning zeker een bezichtiging waard.

De bungalow beschikt over ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein, drie slaapkamers en badkamer op de begane grond en een zonnige tuin op het westen.

In een groene woonomgeving in de zeer geliefde wijk Groot Driene, wordt deze levensloopbestendige bungalow te koop aangeboden. De ruim opgezette wijk grenst aan het buitengebied waar volop gelegenheid is om te wandelen en fietsen. Gunstige ligging ten opzichte van het winkelcentrum, diverse scholen, Universiteit Twente en Golfclub Driene.

Indeling:
Begane grond:

Overdekte zij-entree, hal met meterkast, toilet met fontein, toegang tot de inpandige berging met aansluiting voor wasapparatuur, berging is tevens van buitenaf toegankelijk via de carport.

Tuingerichte tuingerichte woonkamer veel lichtinval en deur naar terras, half-open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur.

Via de hal komt u in de slaapvleugel met de drie slaapkamers waarvan er twee voorzien van vaste kasten en twee met toegang tot het terras. De moderne badkamer (2020) is voorzien van een inloopdouche, vaste wastafel met meubel en vrijhangend toilet.

Bijzonderheden:
* Bouwjaar 1974;
* Perceel oppervlakte 269 m²;
* Inhoud: 409 m³;
* Woonoppervlakte: 110 m²;
* Energielabel E;
* Woning is v.v. dakisolatie en grotendeels v.v. isolerende beglazing;
* Warm water middels cv combiketel, AWB, eigendom, bouwjaar 2012;
* Woning is voorzien van airconditioning in de woonkamer en slaapkamer;
* Parkeren op eigen terrein;
* Platte daken in 2018 vervangen;
* Zonnige tuin met veel privacy gelegen op het westen; 
* Gelegen in de nabijheid van een modern wijk-/winkelcentrum en openbaar vervoer;
* In de koopakte zal een 10% waarborgsom of bankgarantie worden opgenomen.