Deze verrassend ruime eengezinswoning ligt in een rustige en kindvriendelijke buurt. De woning heeft een aangebouwde stenen berging en een vrije tuin op het zuiden met achterom. De woning is verduurzaamd met grotendeels HR++ glas, fraaie kunststof kozijnen, horren en 10 nieuwe zonnepanelen.

De woning beschikt momenteel over drie slaapkamers, maar door de vaste trap naar de zolderverdieping is deze uitstekend te gebruiken voor een extra slaap/werkkamer.

Alle voorzieningen, scholen, een winkelcentrum, uitvalswegen en de mooie natuurgebieden Landgoed Lonnekermeer en het Hulsbeek zijn vlakbij. Zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde zijn er voldoende openbare parkeerplaatsen beschikbaar.

Bouwjaar: 1981
Perceel: 124 m²
Woonoppervlak: 90 m² (exclusief 2e verdieping)
Inhoud: 424 m³

Begane grond: Via de hal komt u binnen in de woonkamer, waar in het midden een tussenhal met toilet en trap is. Aan de achterkant van de woning bevindt zich de halfopen keuken met een grote voorraadkast onder de trap.

Eerste etage: Op de eerste etage vindt u een overloop met drie slaapkamers en een badkamer voorzien van een ligbad-whirlpool en een tweede toilet.

Tweede etage: Via een vaste trap bereikt u de ruime zolder, waar de mogelijkheid bestaat om extra kamers te creëren.

Vanafprijs € 275.000,-