Ben jij niet te bang om de handen uit de mouwen te steken? Dan hebben wij deze interessante tussenwoning voor jou!

In Noord-Deurningen staat deze vroegere arbeiderswoning te koop. De woning behoeft de nodige aandacht maar biedt jou alle ruimte welke je nodig bent. Zo beschikt het woonhuis over een zeer ruim bemeten woonkamer, een separate keukenruimte, twee slaapkamers op de eerste verdieping en een vaste trap naar de tweede verdieping met extra (slaap)kamer! 

En houd jij van het buiten zijn? Dan geeft deze diepe achtertuin jou volop mogelijkheden! De veranda en handige hobbyschuur zijn reeds aanwezig, alsmede en grote kas voor het verbouwen van jouw eigen groenten. 

Maak jij van dit huis jouw toekomstige thuis? Plan dan nu een bezichtigingsafspraak. Wij laten je graag de mogelijkheden zien.

Indeling:

Begane grond:
Je betreed de woning aan de voorzijde en komt binnen in de hal met trapopgang en meterkast. De ruim bemeten woonkamer is gesitueerd aan de voorzijde van het woonhuis, geeft toegang tot de provisiekelder en biedt veel ruimte voor een comfortabele zithoek en een grote eettafel. Aan de achterzijde is de gesloten keukenruimte gesitueerd, die jou de mogelijkheid geeft om te spelen met een nieuwe keukenopstelling! Middels een portaal heb je toegang tot de betegelde badkamer met toilet, ligbad, wastafel en witgoedaansluitingen. 

Eerste verdieping:
De overloop geeft je toegang tot de twee ruim bemeten slaapkamers. Beide slaapkamers zijn voorzien van een dakkapel en de slaapkamer aan de voorzijde beschikt over een praktische vaste kast.

Tweede verdieping:
Met een vaste trap bereik je de tweede verdieping. Vanuit de overloop heb je toegang de derde slaapkamer met een dakraam. Aan weerszijde van de tweede verdieping bevinden zich knieschotten voor het opbergen van spullen.

Tuin:
De tuin is toegankelijk vanuit de keuken. Het voorste gedeelte van de tuin beschikt over een veranda en vrijstaande stenen schuur met elektra, water, toiletruimte, witgoedaansluitingen en een praktische vliering. Vanuit de schuur heb je toegang tot een tweede gedeelte van de tuin welke voorheen in gebruik was als moestuin. 

Bijzonderheden:
* Bouwjaar 1920;
* Woonoppervlak ca. 98 m²;
* Perceeloppervlak 348 m²;
* Inhoud ca. 342 m³;
* Verwarming en warmwater middels HR-combiketel: Remeha Tzerra, 2017 (lease);
* Energielabel: C;
* Kluswoning;
* Royaal uitgebouwd;
* Diepe achtertuin met achterom;
* Vrijstaande stenen berging met extra toilet, witgoedaansluitingen en vliering (2005);
* Aanvaarding in overleg;
* Bij koop is een waarborgsom/bankgarantie vereist van 10% van de koopsom;
* Mogelijkheid tot hypotheek met NHG (Nationale Hypotheek Garantie);
* Check via www.svn.nl of een starterslening mogelijk is voor deze woning; 
* In de koopovereenkomst wordt een ouderdomsclausule opgenomen.

Jouw makelaar voor dit object: Femke van Benthem