makelaars

Euverman & Nuyts makelaars in Borne

Euverman & Nuyts makelaars in Borne
Met vestigingen in Borne, Enschede, Goor, Hengelo en Haaksbergen is een uitstekende spreiding over het werkgebied Twente gegarandeerd. Binnen dit werkgebied beschikken wij over een uitgebreid relatienetwerk en leggen wij een betrokken en persoonlijke werkwijze aan de dag.­ Wat u ook zoekt, wij staan graag voor u klaar!

Euverman & Nuyts Hengelo is gevestigd aan de Bornsestraat 5. Ons team neemt alle zorgen voor u uit handen, zowel op het gebied van verkoop, aankoop, nieuwbouw en taxaties. Wij vinden het erg belangrijk dat u zich bij ons op uw gemak voelt, daarom besteden wij veel aandacht aan persoonlijk contact en bent u altijd welkom! Naast het persoonlijke aspect zorgen wij ervoor dat alle financiële en juridische aspecten tot in de puntjes worden geregeld.
Een platte organisatie met een breed palet aan diensten!
Door onze unieke bedrijfssamenstelling staan we u ook graag bij in andere takken van de onroerend goed markt. Zoals bij de bemiddeling van bedrijfsmatig en agrarisch onroerend goed, vastgoedbeheer en plantontwikkeling: overal is de combinatie van een persoonlijke klantbenadering en een gedetailleerde vak- en marktkennis de peiler van onze aanpak.

Een aanpak die leidt tot succes voor de opdrachtgevers en succes voor de eigen organisatie. Want daar draait het uiteindelijk om. Het is nooit het één of het ander, maar altijd en en!