Leef Twente

Image

Als allereerste op de hoogte!

Al voordat het nieuwste woningaanbod voor iedereen zichtbaar is, vind je het hier. Wees er snel bij, want na 10 dagen staan de woningen alleen nog maar op de gebruikelijke verkoopkanalen.

Alles wat je nodig hebt op één plek

Leef Twente is een initiatief van de NVM Makelaars in Twente en heeft als doel om jouw zoektocht naar een woning gemakkelijker te maken. Lang niet alle woningen komen op Funda te staan. Dus het maakt een einde aan eeuwige zoektochten door alle Facebookpagina’s en websites van de verschillende makelaars in jouw regio. Op één plek vind je nu alles wat je nodig hebt!

Volg ons op Facebook

Image

Adverteren op Leef Twente

Adverteren op Leef Twente

Interesse in een advertentie op Leef Twente? Adverteren op de homepage of andere pagina's: het is allemaal mogelijk. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Facts & Figures

  • 80 aangesloten NVM makelaars
  • 200+ nieuwe woningen per maand
  • Maximale zichtbaarheid in mailalerts

Contactgegevens

Wat heb ik aan Leef Twente?

Door het grote aanbod aan makelaars is het soms lastig om jouw droomwoning te vinden. Dat is nu voorbij! Voordat de woningen op Funda geplaatst worden, staan ze op één overzichtelijk kanaal; Leef Twente. Dus wil je als eerste weten welke woningen in Twente te koop staan? Leef Twente biedt de uitkomst!

Image