Almelo

In Almelo is altijd wat te doen; daarmee heeft Herman Finkers de stad op de kaart gezet. Dat er meer is dan stoplichten die van rood naar groen springen mag echter duidelijk zijn.

  • 72.816 inwoners
  • 69 km² oppervlakte
  • 7 NVM makelaars
  • 4 woningen aangeboden

Huis kopen Almelo

Denk aan het Amaliaplein, Preston Palace, het Theaterhotel, kasteel Huize Almelo en de Gravenallee, het ‘geboortehuis’ van Bolletje of het Polman Stadion waar Heracles haar wedstrijden speelt. In het gezellige en knusse centrum van Almelo zijn er daarnaast vele mogelijkheden om culinair te genieten of gewoon een lekker drankje te pakken. De dorpen Aadorp, Bornerbroek en Mariaparochie zijn een prachtige verrijking voor de gemeente Almelo.

Elke dag het nieuwste woningaanbod van Almelo in je mail ontvangen?

Schrijf je dan in voor de woningalert.

Droomhuis in Twente gevonden? Kom voor onafhankelijk hypotheekadvies naar De Hypotheker.

De Hypotheker vergelijkt de hypotheken van meer dan 40 banken en geldverstrekkers. Oók jouw eigen bank. Zo ben je er zeker van dat je de beste deal krijgt voor jouw persoonlijke situatie. Kom voor een kosteloos en vrijblijvend oriëntatiegesprek langs bij De Hypotheker in Almelo, Enschede, Haaksbergen, Hengelo, Nijverdal of Oldenzaal. Wij helpen je graag verder met de financiering van je toekomstige woning.

Naar De Hypotheker

7 NVM makelaars in Almelo

Brok Makelaars

Kamphuis Makelaars, de Nr1 van Almelo.

Snelder Zijlstra Makelaars Almelo

Team Sanders Makelaars Almelo

Ten Hag Makelaars Almelo

Thoma Sanders jr. Makelaars Almelo

Wiggers Makelaars

Het laatste NVM aanbod in Almelo

al het NVM aanbod in Almelo