Hellendoorn

Wonend in Twente of net in Salland? Dat is de vraag in de gemeente Hellendoorn, met daarin de dorpen Nijverdal, Haarle, Daarlerveen, Daarle en natuurlijk Hellendoorn.

  • 35.792 inwoners
  • 139 km² oppervlakte
  • 5 NVM makelaars
  • 16 woningen aangeboden

Huis kopen Hellendoorn

Aan de ene kant aan de voet van de Hellendoornseweg en aan de andere kant de Sallandse heuvelrug, mooier kunnen de bewoners van de gemeente Hellendoorn het niet treffen! Het prachtige centrum van Hellendoorn is een welkome plek voor vele wandelaars en fietsers. Maar ook het centrum van Nijverdal met het stijlvolle gemeentehuis en de vernieuwde winkelstraat is booming. Achterin de bossen liggen ruim 30 topattracties, mooie shows en avontuurlijke evenementen verscholen in Avonturenpark Hellendoorn.

Elke dag het nieuwste woningaanbod van Hellendoorn in je mail ontvangen?

Schrijf je dan in voor de woningalert.

Droomhuis in Twente gevonden? Kom voor onafhankelijk hypotheekadvies naar De Hypotheker.

De Hypotheker vergelijkt de hypotheken van meer dan 40 banken en geldverstrekkers. Oók jouw eigen bank. Zo ben je er zeker van dat je de beste deal krijgt voor jouw persoonlijke situatie. Kom voor een kosteloos en vrijblijvend oriëntatiegesprek langs bij De Hypotheker in Almelo, Enschede, Haaksbergen, Hengelo, Nijverdal of Oldenzaal. Wij helpen je graag verder met de financiering van je toekomstige woning.

Naar De Hypotheker

5 NVM makelaars in Hellendoorn

Bulthuis Makelaardij Nijverdal

Makelaarskantoor Piksen

Makelaarskantoor Rensen BV

Mulder Makelaardij B.V.

Van Egmond Makelaardij & Taxaties

Het laatste NVM aanbod in Hellendoorn

al het NVM aanbod in Hellendoorn