Tubbergen

De gemeente Tubbergen telt tien dorpskernen, namelijk: Tubbergen, Geesteren, Albergen, Harbrinkhoek, Langeveen, Reutum, Vasse, Fleringen, Manderveen, Mander, Mariaparochie, Hezingen en Haarle.

  • 21.142 inwoners
  • 147 km² oppervlakte
  • 2 NVM makelaars
  • 2 woningen aangeboden

Huis kopen Tubbergen

Tubbergen als cultuurgemeente van Twente? Het zou zomaar kunnen met de Tubbergse Es, het natuurreservaat Het Springendal en de Kroezeboom op de Fleringer Es. In deze gemeente adem en proef je de Twentse sfeer en gezelligheid. Beleef deze sfeer met een lekker wellness arrangement, knuffel een koe, shop je rijk, ontdek de mooiste ateliers en bezoek met de kids de leukste speeltuinen. Maar ook voor culinair genieten en op unieke locaties overnachten zit je hier helemaal goed.

Elke dag het nieuwste woningaanbod van Tubbergen in je mail ontvangen?

Schrijf je dan in voor de woningalert.

Droomhuis in Twente gevonden? Kom voor onafhankelijk hypotheekadvies naar De Hypotheker.

De Hypotheker vergelijkt de hypotheken van meer dan 40 banken en geldverstrekkers. Oók jouw eigen bank. Zo ben je er zeker van dat je de beste deal krijgt voor jouw persoonlijke situatie. Kom voor een kosteloos en vrijblijvend oriëntatiegesprek langs bij De Hypotheker in Almelo, Enschede, Haaksbergen, Hengelo, Nijverdal of Oldenzaal. Wij helpen je graag verder met de financiering van je toekomstige woning.

Naar De Hypotheker

2 NVM makelaars in Tubbergen

HOME makelaars | Tubbergen

Weusthuis Makelaardij Tubbergen

Het laatste NVM aanbod in Tubbergen

al het NVM aanbod in Tubbergen