“Uitzicht op thuis!”

Welkom bij BOS Makelaars Enschede

De woningmarkt in Enschede is volop in beweging. En als jij je binnenkort op de huizenmarkt begeeft wil je een innovatieve en flexibele makelaar die de lokale huizenmarkt kent en jou begeleidt met open en eerlijk advies bij aankoop of verkoop van jouw huis. Daarom BOS Makelaars uit Enschede. Wij zijn een gastvrij en toegankelijk full-service makelaarskantoor dat zich sinds 1949 richt op o.a. aankoop, verkoop en taxatie van huizen in Enschede en omstreken. Met een enthousiast team van vier collega’s helpen wij jou vanuit ons kantoor aan de Boddenkampsingel met al je aankoop- en verkoopwensen.

Wij zijn een klein kantoor maar met een grote reputatie: wij willen dat je blij van ons wordt. Daarbij stellen we het belang van jou als opdrachtgever altijd voorop!

Team BOS Makelaars bestaat uit een jong en dynamisch team van 4 enthousiastelingen die betrokken zijn bij al jouw woonwensen. Ons team bestaat uit één register makelaar, één kandidaat makelaar en twee commercieel medewerkers.

Een huis verkopen valt of staat met de presentatie. BOS Makelaars stuurt een professional interieurfotograaf om alles zo optimaal mogelijk in beeld te brengen en voorziet de woningbezitter desgewenst van stylingadvies. Met de inzet van Sociale Media als Instagram, Twitter en met name Facebook, voeren wij de meest complete marketingcampagne voor jullie huis.

BOS Makelaars is iedere werkdag van 09.00 uur tot 17.30 uur geopend en bereikbaar op 053-4304304. Via ons e-mailadres (info@bos-makelaars.nl) zijn wij uiteraard 24 uur per dag te bereiken. Op werkdagen zijn wij tevens via Whatsapp te bereiken op 06-48486282.

Diensten

  • Verkoop
  • Aankoop
  • Vrijblijvende waardebepaling
  • Taxatie
  • Zoeker

Contactgegevens

Adres

Boddenkampsingel 93 - 95

7514 AP ENSCHEDE

Postadres

Boddenkampsingel 93 - 95

7514 AP ENSCHEDE

Openingstijden

Maandag
09:00 uur - 17.30 uur
Dinsdag
09:00 uur - 17.30 uur
Woensdag
09:00 uur - 17.30 uur
Donderdag
09:00 uur - 17.30 uur
Vrijdag
09:00 uur - 17.30 uur

Afspraken of bezichtigingen zijn bij dit kantoor ook mogelijk buiten deze openingstijden.

Onze NVM makelaars

Wij zijn een enthousiast team met 4 collega’s. Ons kantoor huisvest één RMT gecertificeerd makelaar, één kandidaat-makelaar en twee commercieel medewerkers binnendienst.

Arjan Hollink
NVM Makelaar (directeur)

Silke Westerhoff
Kandidaat-makelaar

Wendy Otten
Commercieel medewerker

Babs Lohuis
Commercieel medewerker

Arjan Hollink

Silke Westerhoff