Jouw aan- en verkoop is een feestje voor jou en voor ons. Wij helpen je graag!

Het leuke van ons werk is juist het intensieve en persoonlijke contact met onze klanten. Snel scoren en weer door, past niet bij ons. We bieden daarom geen standaardpakket, maar juist maatwerkoplossingen en service zijn onze kracht. Onze dienstverlening begint altijd met een goed gesprek en je kan met al je vragen bij ons terecht. Vaak ook buiten de kantoortijden.

Wij ontzorgen je rondom het hele proces van je woning. Aan een half woord hebben we genoeg. We zijn goed bereikbaar, we kunnen snel schakelen en we zetten altijd een stapje extra. Wij zijn een modern en dynamisch kantoor. Onze workflow is optimaal en papierloos ingericht en wij maken gebruik van de nieuwste programma’s en technieken. Daarnaast is de Makelaar actief betrokken in Borne, maar ook in ons grote netwerk.

Al jaren staan we bekend als dé Makelaar van Borne, Hengelo en omgeving. Dit biedt veel voordelen. Potentiële kopers weten ons als eerste te vinden en volgen ons actief op social media. Ook ons online sociale netwerk onderhouden we actief, waardoor we een grote groep trouwe volgers hebben. Daarnaast hebben we een uitgebreid en actueel bestand met woningzoekenden. Waar zomaar eens de nieuwe bewoner van jouw woning tussen kan zitten.

Laten we er samen een feestje van maken!

De Makelaar, enthousiast, gedreven met passie in Twente, in Borne en Hengelo.

  • Wissink De Twentse Verhuizer ontzorgt iedereen!

  • Full service onafhankelijk hypotheekadvies binnen 24 uur

Diensten

  • Verkoopmakelaar
  • Aankoopmakelaar
  • Taxateur

Contactgegevens

Adres

Grotestraat 186, 7622 GS Borne

Postadres

Grotestraat 186, 7622 GS Borne

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:30 uur
Dinsdag
09:00 - 17:30 uur
Woensdag
09:00 - 17:30 uur
Donderdag
09:00 - 17:30 uur
Vrijdag
09:00 - 17:00 uur
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Onze NVM makelaars

Marloes Haarhuis NVM Makelaar RM RT

NVM aanbod van De Makelaar Borne

al het NVM aanbod van deze makelaar