Uw makelaar in Hengelo! Het adres voor uw nieuwe adres.

De kwaliteit van de dienstverlening die Dekkers Garantiemakelaars u aanbiedt, hangt in belangrijke mate af van de mensen die bij ons werkzaam zijn. Op ons kantoor werkt een team van gemotiveerde en enthousiaste medewerkers die kennis hebben van de lokale en regionale onroerend goed markt. Allen hebben ervaring en een gedegen opleiding in de makelaardij, wat maakt dat zij u op een professionele en klantgerichte manier begeleiden bij de aan- of verkoop van uw woning. In Hengelo en omstreken is Dekkers Garantiemakelaars reeds vele jaren (sinds 1924) actief op het gebied van onroerend goed. Deze jarenlange ervaring, het NVM-lidmaatschap, onze onderscheidende werkwijze als Garantiemakelaar en het feit dat er sprake is van een volledig onafhankelijk opererende organisatie vormen een uitstekende basis voor een succesvolle dienstverlening.

Wij zijn actief op het gebied van aan- en verkoopbemiddeling, taxeren, bedrijfsonroerend goed, beheer en verhuurbemiddeling, alsmede het administratief beheer van appartementencomplexen. Ook voor een hypotheek kunt u terecht bij onze erkende hypotheekadviseur.

Misschien bent u op zoek naar uw droomhuis, heeft u een woning op het oog, bent u geĂ¯nteresseerd in een hypotheekadvies, denkt u eraan om uw eigen woning te verkopen of heeft u belangstelling voor bedrijfsonroerend goed. Belt u dan gerust met ons voor een vrijblijvend gesprek of kom eens langs.

Uw makelaar in Hengelo! Het adres voor uw nieuwe adres.

Dekkers Garantiemakelaars Hengelo

Dekkers Garantiemakelaars Hengelo

NVM Verkoopmakelaar

alle contactgegevens
  • TEC The Energy Combination

  • Uw huis verduurzamen: Dat is ons werk!

Diensten

  • Verkoopmakelaar
  • Aankoopmakelaar
  • Taxateur
  • Verhuur woningen

Contactgegevens

Adres

Oldenzaalsestraat 59, 7551 AP Hengelo

Postadres

Oldenzaalsestraat 59, 7551 AP Hengelo

Openingstijden

Maandag
09.00 - 17.30 uur
Dinsdag
09.00 - 17.30 uur
Woensdag
09.00 - 17.30 uur
Donderdag
09.00 - 17.30 uur
Vrijdag
09.00 - 17.30 uur
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten de openingstijden op afspraak

Onze NVM makelaars

Dekkers Garantiemakelaars, uw makelaar in Hengelo. Bent u op zoek naar een makelaar om uw woning te verkopen of om een woning aan te kopen ? Bij Dekkers Garantiemakelaars helpen wij u graag.

René G.B. Stemerdink, NVM Makelaar en Taxateur

Wilfried G.J. Oude Smeijers, NVM Makelaar en Taxateur