Euverman & Nuyts Borne

Euverman & Nuyts Borne

NVM Verkoopmakelaar

alle contactgegevens

Euverman & Nuyts Borne

Met vestigingen in Borne, Enschede, Goor, Hengelo en Haaksbergen is een uitstekende spreiding over het werkgebied Twente gegarandeerd. Binnen dit werkgebied beschikken wij over een uitgebreid relatienetwerk en leggen wij een betrokken en persoonlijke werkwijze aan de dag.­ Wat u ook zoekt, wij staan graag voor u klaar!

Euverman & Nuyts Borne is gevestigd aan de Grotestraat 144, midden in het centrum van Borne. Ons team neemt alle zorgen voor u uit handen, zowel op het gebied van verkoop, aankoop, nieuwbouw en taxaties. Wij vinden het erg belangrijk dat u zich bij ons op uw gemak voelt, daarom besteden wij veel aandacht aan persoonlijk contact en bent u altijd welkom! Naast het persoonlijke aspect zorgen wij ervoor dat alle financiële en juridische aspecten tot in de puntjes worden geregeld.

Diensten

  • Verkoopmakelaar
  • Aankoopmakelaar
  • Nieuwbouwmakelaar
  • Taxateur

Contactgegevens

Adres

Grotestraat 144

7622 GP Borne

Openingstijden

Maandag
09.00 - 17.30
Dinsdag
09.00 - 17.30
Woensdag
09.00 - 17.30
Donderdag
09.00 - 17.30
Vrijdag
09.00 - 17.00

Onze NVM makelaars

Natasja is al meer dan 25 jaar werkzaam in Borne, ze weet alle ins & outs over Borne. Met deze ervaring in de woningmarkt en haar enthousiasme zorgt Natasja voor een professionele begeleiding tijdens de verkoop & aankoop van uw woning.

Pamela is het aanspreekpunt voor ons kantoor. Ze is al meer dan 15 jaar werkzaam in de makelaardij, contact met mensen en hen verder helpen is helemaal haar ding!

Kristel is de nieuwbouwadviseur binnen Euverman&Nuyts Makelaars. Bent u op zoek naar een nieuwbouwwoning, dan bent u bij Kristel aan het juiste adres!

Natasja Esman-Wolkotte - Register Makelaar en Taxateur

Kristel Mulder - Kandidaat Register Makelaar en Taxateur

Pamela Berndsen - Commercieel Medewerkster

NVM aanbod van Euverman & Nuyts Borne

al het NVM aanbod van deze makelaar