Sterk door Service


Het is zover; je gaat op zoek naar je nieuwe thuis! Je zoekt, vergelijkt, en met elke stap kom je dichter bij het realiseren van jouw droom. Sterk door service, dat zijn wij! Dat ervaar je direct bij het bezichtigen van een woning bij Prisma ERA Makelaars. Wij hebben bij de meeste woningen alvast een bouwkundig rapport laten opstellen, wel zo handig!
Ons kantoor is er voor jou, om jouw persoonlijke droom waar te maken. Dat begint met een uitgebreide kennismaking: we willen precies weten wie je bent en hoe je graag wilt wonen. Onze makelaars Arjan, Ellen en Marije nemen met jou al je wensen door, zodat wij precies weten wat bij je past. Gaan we samen verder? Dan ben je zeker van een uitgebreid netwerk, deskundig advies en een professioneel team dat voor je klaar staat.

Aankoop:
We gaan samen op zoek binnen ons (on- en offline) netwerk in Twente en je krijgt toegang tot het unieke zoeksysteem Copaan. Hiermee vinden wij jouw nieuwe woning door middel van een zoekopdracht op maat, waarbij ons team en onze aankoopspecialist Marije dagelijks met je mee kijkt. We gaan voor een woning die ├ęcht bij je past, en natuurlijk de beste deal! Terwijl jij zoekt met heel je hart en verliefd wordt op dat ene droomhuis, houden wij het hoofd koel en staan je bij met eerlijk advies, zodat je vindt wat je zoekt en het aankoopproces van a tot z soepel verloopt.

Verkoop:
Als je er over denkt om je huis te verkopen, is natuurlijk je eerste vraag: wat is mijn huis waard? In plaats van een snelle inschatting wil je liever een uitgebreide analyse van de markt, je woning en de waarde op dit moment. Daarom biedt Prisma ERA een vrijblijvende en gratis waardebepaling aan, inclusief marktanalyse en verkoopstrategie. Zodat je uiteindelijk een antwoord krijgt waar je ook echt iets aan hebt! Gaan we vervolgens samen je huis verkopen? We ontzorgen je van begin tot eind, adviseren over het beste voorstel en bieden standaard een bouwkundige keuring aan. Dit geeft jou als verkoper veel voordeel. Ook onze verkoopservice ontdekken? Neem dan contact met ons op!

Daarnaast bieden wij ERA Garantie aan. Hierdoor ben jij als koper tot 12 maanden na de overdracht van jouw woning beschermd tegen hoge kosten van reparaties aan gedekte installaties of inbouwapparatuur in de keuken. Ben jij verkoper? Dan springt jouw woning er uit en is de kans op een hogere opbrengst groter. Een uniek product dat alleen Prisma ERA Makelaars in deze omgeving kan bieden.

Sterk door Service in Hengelo, maar ook in Borne, Enschede en Hof van Twente staan wij klaar om je van dienst te zijn. Persoonlijk, professioneel en altijd dichtbij.

Kantoor Hengelo

Maak kennis met onze vestiging in Hengelo

Sterk door Service

Prisma Era Makelaars Hengelo

Prisma Era Makelaars Hengelo

NVM Verkoopmakelaar

alle contactgegevens
  • TEC The Energy Combination

  • Uw huis verduurzamen: Dat is ons werk!

Diensten

  • Verkoopmakelaar
  • Aankoopmakelaar
  • Taxaties

Contactgegevens

Adres

Marskant 19

7551 BS Hengelo

Postadres

Marskant 19

7551 BS Hengelo

Openingstijden

Van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur.

Onze NVM makelaars

Al onze makelaars zijn gecertificeerd.

Arjan ter Keurs Makelaar-Taxateur

Nancy Assink-Ottenschot Makelaar-Taxateur

Ellen Wolberink Kandidaat-Makelaar

Marije Afink - (Aankoop)makelaar

NVM aanbod van Prisma Era Makelaars Hengelo

al het NVM aanbod van deze makelaar