Sterk door Service

Prisma Makelaars Enschede

Prisma Makelaars Enschede

NVM Verkoopmakelaar

alle contactgegevens

Sterk door Service

PRISMA: SNEL, PERSOONLIJK & DE KRACHT VAN ‘N GROTE ORGANISATIE

Bij Prisma ERA Makelaars vind je een schat aan kennis en ervaring. Daarnaast maken wij ons sterk door service! Bij ons ben je aan het juiste adres voor verkoop, aankoop, taxaties en nog veel meer. Ontdek ook de service die bij ons voor je klaar staat. Of maak meteen een vrijblijvende afspraak.

Altijd direct en persoonlijk contact met je eigen makelaar
Een grotere organisatie betekent een groter bereik voor je huis in de verkoop. En een groter bereik om voor jou een passend huis te vinden. Tegelijkertijd blijft je contact bij ons lekker snel en persoonlijk, dankzij de kleine kantoren in Hengelo, Enschede, Borne en Delden.

Wat maakt ons zo uniek?
Doordat wij lid zijn van de ERA, zijn we altijd op de hoogte van de beste promotiemogelijkheden. De ERA bedacht bijvoorbeeld ook de Open Huizen Route, iets wat nu een vast begrip is in de makelaardij. Je weet bij Prisma ERA Makelaars zeker dat we up-to-date kennis gebruiken om je te helpen. Zowel ons makelaarsteam als de binnendienstmensen gaan namelijk elk jaar terug naar de schoolbanken. Daar leren we onder meer over de nieuwste vormen van makelaardij. Zo ontdekten we de voordelen van een verkoopstyliste. Ook die staat dus voor jou klaar bij Prisma ERA Makelaars. Voor de verkoop geeft zij je alle tips en trucs om je eigen huis tot een thuis voor de buitenwereld te maken. Daarnaast is het ook mogelijk om een woning aan te kopen met garantie! Ook een uniek product bij Prisma ERA Makelaars.


Kijk op onze website voor meer informatie over onze dienstverlening: www.prismamakelaars.nl

Het kantoor Borne is een zelfstandige onderneming met een eigen directie die een samenwerkingsverband heeft met Prisma ERA Makelaars Hengelo en Delden. Voor Enschede e.o. is Stefan van den Aker als zelfstandig ERA Makelaar verbonden aan Prisma ERA Makelaars Enschede.

Diensten

  • Verkoopmakelaar
  • Aankoopmakelaar
  • Taxaties

Contactgegevens

Adres

Mooienhof 8 a

7512 EB Enschede

Postadres

Mooienhof 8 a

7512 EB Enschede

Openingstijden

Van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur.

Onze NVM makelaars

Al onze makelaars zijn gecertificeerd.

Stefan van den Aker Makelaar-Taxateur

Rob Wennink Makelaar-Taxateur

NVM aanbod van Prisma Makelaars Enschede

al het NVM aanbod van deze makelaar