Scoren met nummer 9

Nummer 9, dit is over het algemeen het nummer van de spits, maar kan ook jouw geluksgetal zijn als je kiest voor het vrijstaande huis aan de Pastoor Cramerstraat 9. Geluk zit dit keer niet in een klein hoekje maar in een groot huis op een ruim perceel. En je wordt vast ook gelukkig van het de grote garage en de dubbele oprit om je auto(‘s) op eigen terrein te parkeren.

De PC-straat is een leuke buurt centraal gelegen ten opzichte van het gezellige dorp, buitengebied, basisschool en sportvoorzieningen.

Jouw wedstrijd begint hier
Kom binnen middels de fijne entree, vanuit hier heb je toegang tot de woonkamer en de extra kamer en ja, jij mag bepalen hoe je deze kamer gaat gebruiken. De woning kan een kleine upgrade gebruiken maar verkeert in prima staat! Ben jij degene die deze woning gaat omtoveren naar jouw eigen droomhuis?

Ruimte voor je eigen spel
Wanneer we de woonkamer binnenstappen valt direct op hoe licht en ruim deze is. De doorzon woonkamer heeft een authentieke uitstraling maar heeft zeker mogelijkheden om een sfeervolle zithoek te creëren. Door de grote raampartijen aan de voorzijde en de achterzijde heeft het woongedeelte een helder karakter. Het brede zijraam versterkt dit zeer heldere karakter.

De smaakvolle aanval
De keuken is geplaatst aan de achterzijde van de woning in een hoekopstelling. Met deze opstelling zet je de eettafel voor het raam en heb je uitzicht op jouw tuin. We hebben daarnaast tal van andere mogelijkheden voor je in petto maar vertellen dit graag tijdens onze bezichtiging. De keuken verleent toegang tot de achter entree, het gastentoilet en de ruime berging met de witgoedaansluitingen.

Tactische aanpassing
Voor deze extra ruimte zijn diverse toepassingen te bedenken, zoals het gebruik als speelkamer, kantoor of logeervertrek. Aan jou de keuze!

Droomzones
Voor drie ruime slaapkamers gaan we naar de eerste verdieping, voor elk gezinslid zo’n mooie ruime kamer. Vanaf de riante overloop heb je toegang tot deze slaapkamers maar ook de badkamer. Twee kamers hebben inbouwkasten en beschikken over grote raampartijen, waardoor ze heerlijk licht zijn.

Herstel na de strijd
Aan de voorzijde is de badkamer te vinden. Deze badkamer is uitgerust met een inloopdouche, badkamermeubel en een vrijdragend toilet. Daarnaast is de badkamer afgewerkt met lichte wandtegels en donkere vloertegels en deze kan zeker nog wat jaartjes mee!

De spelersopslag
Middels vlizotrap op de overloop kunnen we naar de zolderverdieping. Dit is een bergruimte voor het opslaan van je niet alledaagse spullen.

Buiten de lijnen
Enjoy life! Een ruime voor- en achtertuin, de achtertuin is gelegen op zuidoost, heerlijk! In deze tuin is het dan ook goed vertoeven en doordat je niet wekelijks de tuin in hoeft heb je de weekenden vrij te besteden voor hobby & vrije tijd! En voor jouw hobby hebben we een mooie garage annex klusruimte!

Het winnende doelpunt
Het geluk lacht je toe als je komt wonen op Pastoor Cramerstraat 9, dat weten we zeker.