Huisje + Boompje = Burbach

Burbach Makelaars is een kleinschalig kantoor en voornamelijk actief in Haaksbergen en omgeving. En daarin zit ‘m nou nét de kracht. Met plezier wonen en werken we alle vier in Haaksbergen. We zijn op de hoogte van (bijna..) alles wat zich daar afspeelt. De lokale ontwikkelingen op de markt volgen we uiteraard op de voet. Tegelijkertijd staan we met beide benen midden in de samenleving, ook in onze vrije tijd. We zijn gewoon tróts op ons dorp.

Burbach Makelaars Haaksbergen

Burbach Makelaars Haaksbergen

NVM Verkoopmakelaar

alle contactgegevens
  • Voor meer dan alleen een hypotheekadvies!

  • Goed onderhoud is mensenwerk

Diensten

  • Verkoopmakelaar
  • Aankoopmakelaar
  • Taxateur

Contactgegevens

Adres

Blankenburgerstraat 26b

7481 EB HAAKSBERGEN

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Op afspraak

Onze NVM makelaars

Directeur Peter Burbach is beëdigd makelaar / taxateur en bovendien voorzitter van de NVM afdeling Twente. Ervaring deed hij op bij verschillende makelaarskantoren in Australië. Met zijn Australische echtgenote keerde hij terug naar Haaksbergen, waar hij sinds 2005 (zeer) actief is op de vastgoedmarkt. Of een opdrachtgever nu de kopende of verkopende partij is, waar het volgens hem om draait is het aanvoelen van zijn of haar belangen. Goed luisteren is daarbij altijd het uitgangspunt. Peter Burbach heeft een enorme drive om voor u een optimaal resultaat te bereiken.

Ook Nicole Bijen-Te Lintelo heeft het makelaarsdiploma op zak. Vanaf 1996 heeft ze de nodige kennis en ervaring opgedaan in de makelaardij. Acht jaar werkte ze in Borne en vervolgens vier jaar in Wierden voor ze zich in 2008 aansloot bij Team Burbach Makelaars. Nicole is een gedreven vakvrouw die weet waar ze over praat als het om vastgoed gaat. Met name de bouwtechnische aspecten van een object vindt ze boeiend. Het uitvoeren van woningtaxaties is bij haar in goede handen. Samen met haar collega Vera Bennink is ze verantwoordelijk voor de binnendienst.

Peter Burbach

Nicole Bijen-Te Lintelo

NVM aanbod van Burbach Makelaars Haaksbergen

al het NVM aanbod van deze makelaar