Voor een huis waar je je thuis voelt

Wij zijn in 2013 gestart, maar kunnen bouwen op vele jaren ervaring binnen de Twentse makelaardij. U kunt rekenen op zeven gepassioneerde en betrouwbare medewerkers die onderling snel kunnen schakelen. Vaak ook nog aangevuld met een stagiaire. Ons team is op de hoogte van alle aankoop- en verkoopwensen.

Optimale betrokkenheid

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, leren we u en uw woning graag goed kennen. Een huis verkopen of aankopen is niet zo maar wat, we denken graag met u mee. Wij merken dat onze betrokkenheid ook leidt tot snellere verkoop en aankoop, want doordat we u begrijpen en kennen, kunnen we sneller schakelen en beslissend zijn.

Werkgebied

Vera Welker Makelaars is als makelaar actief in heel Twente, met een focus op Enschede en omgeving en Losser en omgeving.

NVM lidmaatschap

We zijn lid van de NVM, Nederlandse vereniging van makelaars. Dit is niet alleen een ‘betrouwbaar keurmerk’, maar het verplicht ons ook om up-to-date te blijven qua scholing en kennis. Hetgeen onze deskundigheid waarborgt en vergroot. Bovendien zijn we door ons NVM-lidmaatschap in staat om de beste taxaties te maken, we beschikken over alle mogelijke data die voor handen is en waarmee we nauwkeurige en gevalideerde rapporten kunnen op stellen.

De makelaar in Enschede die helemaal voor u gaat

Vera Welker Makelaars

Vera Welker Makelaars

NVM Verkoopmakelaar

alle contactgegevens
  • Wie kent ons niet?

  • Innovatief en toch traditioneel. Dat is waar J&J Techniek uniek in is.

Diensten

  • Verkoopmakelaar
  • Aankoopmakelaar
  • Taxateur

Contactgegevens

Adres

Lasondersingel 135, 7514 BR, ENSCHEDE

Postadres

Lasondersingel 135, 7514 BR, ENSCHEDE

Openingstijden

Maandag
09.00 - 17.30 uur
Dinsdag
09.00 - 17.30 uur
Woensdag
09.00 - 17.30 uur
Donderdag
09.00 - 17.30 uur
Vrijdag
09.00 - 17.30 uur
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Op afspraak