Specialisten dicht bij huis

Weusthuis is de makelaar die naast de klant staat, zodat we begrijpen waar deze behoefte aan heeft. Vanuit deze behoefte zorgen onze makelaars dat we bij elk vraagstuk een passend antwoord vinden. Dit doen we met de specialisten die we zelf in huis hebben en het sterke netwerk dat we om ons heen hebben gebouwd.
Waar we wonen is waar we werken. Daardoor kennen we het DNA van het gebied waar de woning staat of gezocht wordt.
Makelaar Robbin:
"Wij zijn allemaal heel gedreven en gemotiveerd, dat houdt mij elke dag scherp in een uitdagend en afwisselend beroep. Als rasechte Twentenaar ben ik bekend met bijna elke hoek van ons werkgebied en ik adviseer jou graag met alles wat bij de verkoop, aankoop of verhuur van jouw woning komt kijken”.
Het hele team van Weusthuis makelaardij bestaat uit echte Twentenaren die zich thuis voelen in het werkgebied. Daardoor hebben we een persoonlijke binding met ons werk en worden we als toegankelijk ervaren door onze klanten. Wij geloven dat een goede makelaar de complexiteit van het proces weg kan nemen en voor ons valt of staat dit met vertrouwen.
Waar kun je ons vinden
Ons hoofdkantoor staat midden in het centrum van Tubbergen. Daarnaast hebben wij kantoren in Losser, Denekamp, Almelo en Oldenzaal. Zo heb je altijd specialisten dicht bij huis en kunnen wij onze opdrachtgevers lokaal bedienen.
Wij geloven in een marktgerichte aanpak. Mensen die op zoek zijn naar een nieuwe woning hebben per slot van rekening heel andere overwegingen dan een ondernemer die een bedrijfspand wil (ver)kopen of (ver)huren. Daarom kennen we binnen Weusthuis 5 teams, met ieder zijn eigen specialisatie, gericht op: bestaande woningbouw, Nieuwbouw, Bedrijfsonroerendgoed, Agrarisch Onroerend Goed en wonen in Duitsland.